Huisregels

Om een zo prettig mogelijke omgeving te creëren voor zowel klant als schoonheidsspecialiste heeft Beautysalon Ma Besa enkele huisregels.

We behandelen niet bij:

  • Koortslip
  • Griep
  • Besmettelijke huidziekten

Dit uit hygiënisch oogpunt.
Geef dit aan bij het maken van een afspraak.

Het maken van een afspraak

Wanneer wij in behandeling zijn kunnen we de telefoon helaas niet beantwoorden, wij proberen u zo snel mogelijk terug te bellen. U kunt eventueel ook een e-mail of bericht sturen.

Graag op tijd

Zorg dat u tijdig (5 minuten voor de afgesproken tijd) aanwezig bent op de afspraak. Zo verloopt de planning vlot en kan iedereen gebruik maken van de tijd die voor hem/haar gereserveerd is.

Te laat komen

De gereserveerde tijd wordt speciaal voor u vrij gehouden. Mocht u dus te laat op de afspraak zijn dan gaat deze tijd helaas van de behandelingsduur af. De kosten voor een volledige behandeling worden echter wel berekend.

Verhindering of annulering van de afspraak

U kunt de afspraak tot uiterlijk 24 uur voor de behandeling kosteloos verschuiven of annuleren. Wanneer u binnen de 24 uur voor de behandeling afzegt of de afspraak niet nakomt zal 50% van de kosten van de behandeling in rekening worden gebracht mits er geen uitzonderlijke reden voor is.

Parkeermogelijkheden

Parkeren is gratis en er is genoeg parkeer gelegenheid rondom de salon. Ook is er bij de kruising een parking gelegen.

Klachten of ontevreden?

We doen er alles aan om de beste kwaliteit diensten en producten aan te bieden, maar het kan voorkomen dat u niet tevreden bent of een klacht heeft. In dat geval stellen wij het zeer op prijs dat u contact met ons opneemt, zodat we samen tot een oplossing kunnen komen.

Huisdieren

Uit hygiënisch oogpunt zijn huisdieren niet toegestaan in de salon.

Privacy

De verwerking van persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming. Uw persoonlijke gegevens worden alleen gebruikt door Beautysalon Ma Besa en worden niet verstrekt aan derden zonder overleg.

Rookverbod

In de salon is het niet toegestaan om te roken.